+389 2 3092 958 лок. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Услуги


Сервис на принтери и тонери
За комплетно задоволување на потребите на нашите клиенти, вршиме сервисирање на принтери и отстранување на разни други проблеми при печатење.
Изнајмување на принтери
Дел од нашите клиенти користат услуга на изнајмување на принтери, при што целокупната грижа за снабдување со потрошни и резервни делови за оптимално функционирање на уредите е наша обврска
Комплетен know-how за оптимизација на трошоците за печатење
Во директен контакт со нашите клиенти ги дознаваме нивните потреби за печатење. Така успеваме да понудиме оптимално решение за избор на соодветен модел на принтер или пак избор на потрошен материјал, а со цел намалување на трошоците на печатење со истовремено постигнување одличен квалитет на отпечатениот материјал.
On-line продажби
За нашите големопродажни овластени партнери нудиме услуга на on-line нарачки. Со добивање на корисничко име и лозинка добивате пристап до нашите големопродажни цени, информации за постоечките залихи, пристигнувачки количини и сл.
Мојтонер.мк
Нашата веб продавница нуди брзо, ефикасно и едноставно решение за on-line купување на нашите производи. Уверете се и самите на http://www.mojtoner.com.mk.


За да дознаете повеќе за нашите услуги јавете се на еден од долните телефони. Ви благодариме.