+389 2 3092 958 лок. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

За нас


Компанијата АПОЛО ДООЕЛ е основана 1999 г. Во изминатите 20 години израснавме во една од најпрепознатливите компании на македонскиот пазар за увоз и дистрибуција на сите видови потрошни принтерски материјали (тонери, кертриџи, барабани, рибони) и резервни делови за принтери. Започнавме со компатибилни производи за сите брендови на принтери и фотокопири, за неколку години подоцна во нашето портфолио да ги воведеме и оригиналните потрошни материјали.
Повеќе

Дистрибуција


Веќе 20 години АПОЛО ДООЕЛ во континуитет е препознатлив бренд и една од најголемите компании во Р. Македонија за увоз и дистрибуција на сите видови принтерски потрошни материјали. Нудиме и богат избор на принтери, скенери, монитори и друга ИТ опрема и галантерија. Преку директен увоз од повеќе реномирани европски дистрибутери и кинески производители овозможуваме богата, разновидна и конкурентна понуда на повеќе групи производи.
Повеќе

Услуги


Како надополнување на богатата палета на производи нудиме и повеќе типови на услуги и тоа сервис на принтери и тонери, изнајмување на принтери, комплетен know-how за избор на модел на принтер и оптимизација на трошоците за печатење, оn-line продажба за овластени дистрибутери преку овој сајт, додека за крајните потрошувачи оn-line продажбата е овозможена преку нашиот сајт Мојтонер.мк.


Повеќе