+389 2 3092 958 лок. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Дистрибуција


Веќе 20 години АПОЛО ДООЕЛ во континуитет е препознатлив бренд и една од најголемите компании во Р. С. Македонија за увоз и дистрибуција на сите видови принтерски потрошни материјали. Нудиме и богат избор на принтери, скенери, монитори и друга ИТ опрема и галантерија. Преку директен увоз од повеќе реномирани европски дистрибутери и кинески производители овозможуваме богата, разновидна и конкурентна понуда на повеќе групи производи.


Тонери
Keртриџи
Рибони
Материјали за рециклирање
Принтери
Скенери
Монитори
Одржување и сервис на принтери

Нашите предностиБогато портфолио

Освен најголем избор на оригинални и компатибилни тонери и други материјали за сите видови принтери и фотокопири, во нашето портфолио ќе најдете богата и разновидна понуда на принтери, периферија, магнетни медиуми и др.

Конкурентни цени

Преку директен увоз од неколку кинески производители обезбедуваме супериорни цени за компатибилните тонери и останатите производи на македонскиот и околните пазари.

Производи на залиха

Нашите залиха е богата и разновидна. Постојано се грижимe за нејзино обновување и збогатување за целосно задоволство на нашите клиенти.

Одложено плаќање

Со повеќето постојани партнери имаме склучено договори за одложено плаќање.

Брза набавка на специфични производи

Преку долгогодишните контакти со реномирани европски дитрибутери овозможуваме брза испорака на најспецифичните тонери и кертриџи за сите видови принтери.

Брза испорака

Производите на залиха ги испорачуваме истиот ден на територија на град Скопје или за не повеќе од 48 часа во другите градови во Македонија.