+389 2 3092 958 ext. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Shërbime


Servisim i printerëve dhe tonerëve
Për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve tanë, ne kryejmë servisim të printerëve dhe largim të problemeve të ndryshme gjatë shtypjes.
Huazimi me qira i printerëve
Disa nga klientët tanë përdorin shërbimin me qira të printerëve, kujdesi i përgjithshëm për të furnizuar harxhime dhe pjesë rezervë për funksionimin optimal të pajisjes është detyrë e jona.
Know-how të plotë për optimizimin e kostove të shtypjes
Në kontakt të drejtpërdrejtë me klientët tanë ne mësojmë në lidhje me nevojat e tyre për shtypje. Kjo është mënyra se si ne arrijmë të ofrojmë zgjidhjen optimale për zgjedhjen e modelit të duhur të printerit ose materialeve harxhuese në mënyrë që të zvogëlojmë kostot e shtypjes duke arritur një cilësi të shkëlqyeshme të shtypjes.
On-line shitje
Ne ofrojmë shërbime porositëse on-line për partnerët tanë me shumicë të autorizuar. Me marrjen e një emri të përdoruesit dhe fjalëkalimin ju merrni akses në çmimet tona me shumicë, informacione mbi inventarin ekzistues, sasitë e mbërritjes, dhe më shumë.
Mojtoner.mk
Dyqani ynë në internet ofron një zgjidhje të shpejtë, efikase dhe të thjeshtë për blerje on-line të produkteve tona. Vërtetohuni edhe vetë në http://www.mojtoner.com.mk.


Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona, telefononi në ndonjërin nga numrat më poshtë. Ju faleminderit.