+389 2 3092 958 ext. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Distribuim


Tashmë 20 vite, APOLLO DOOEL është vazhdimisht një brend i njohur dhe një nga kompanitë më të mëdha në Republikën e Maqedonisë për import dhe distribuim të të gjitha llojeve të harxhimeve të printerit. Ne gjithashtu ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të printerëve, skanerëve, monitorëve dhe pajisjeve të tjera të IT. Përmes importeve të drejtpërdrejta nga një numër i shpërndarësve të njohur evropianë dhe prodhuesve kinezë, ne mundësojmë një ofertë të pasur, të larmishme dhe konkurruese të produkteve.


Tonerë
Kertrixhe
Shirita
Materiale për riciklim
Printerë
Skanerë
Monitorë
Mirëmbajtje dhe servisim i printerëve

Përparësitë tonaPortofol i pasur

Përveç zgjedhjes më të madhe të tonerëve origjinal dhe të përputhshëm dhe materialeve të tjera për të gjitha llojet e printerëve dhe fotokopjuesve, në portofolin tonë do të gjeni një ofertë të pasur dhe të larmishme të printerëve, periferikësh, mediave magnetike dhe më shumë.

Kostot konkurruese

Përmes importeve të drejtpërdrejta nga disa prodhues kinezë ne ofrojmë çmime superiore për tonerë kompatibël dhe produkte të tjera në tregjet maqedonase dhe përreth.

Produkte në magazinë

Magazina jonë është e pasur dhe e larmishme. Ne vazhdimisht kujdesemi për rinovimin dhe pasurimin e saj për kënaqësinë e plotë të klientëve tanë.

Pagesa e shtyrë

Me shumicën prej partnerëve kemi marrëveshje për pagesë të shtyrë.

Blerje e shpejtë e produkteve specifike

Përmes kontakteve shumëvjeçare me distribuesit e njohur evropianë ne ofrojmë shpërndarjen e shpejtë të tonerëve dhe kertrixheve më specifike për të gjitha llojet e printerëve.

Dorëzim i shpejtë

Produktet dorëzohen në të njëjtën ditë në qytetin e Shkupit ose brenda 48 orëve në qytete të tjera në Maqedoni.