+389 2 3092 958 ext. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Rreth nesh


Kompania APOLLO DOOEL është themeluar në vitin 1999. Në 20 vitet e kaluara ne jemi rritur në një nga kompanitë më të njohura në tregun maqedonas për import dhe distribuim të të gjitha llojeve të materialeve të printerit (tonerë, kertrixhe, bateri, shirita) dhe pjesë rezervë të printerit. Ne kemi filluar me produkte kompatibile për të gjitha brendet e printerëve dhe fotokopjuesve, që për disa vite më vonë të futim harxhime origjinale në portofolin tonë. Ne pastaj pasuruam gamën tonë të produkteve që kemi importuar dhe shpërndarë me materiale toneri të riciklueshme (pluhur, çipa, bateri, etj) dhe pjesë rezervë. Në vitet e fundit ne kemi filluar të importojmë printerët tanë dhe pajisjet e tjera të IT nga distribuesit e njohur evropianë. Me kalimin e viteve ne kemi prezantuar gjithashtu shërbimin e printerit dhe shërbimet e qirasë për të përfunduar ofertën tonë me zgjidhje të integruar të shtypjes. Sot Apollo ka 16 punonjës, të organizuar në sektorët e shitjeve, prokurimit, administrimit, shërbimeve dhe logjistikës.

Duke marrë parasysh përparimin e vazhdueshëm të biznesit tonë, kemi marrë çertifikata ndërkombëtare, Sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2015, sistemi i menaxhimit të mjedisit ISO 14001: 2015, si dhe ISO 45001: 2018 sistemi i menaxhimit të sigurisë dhe shëndetit gjatë punës.
MISIONI

Kompania Apollo është themeluar si brend i njohur në tregun maqedonas në fushën e shpërndarjes së harxhimeve të printerit me një ofertë që do t'ju ofrojë zgjedhjen më të madhe të tonerëve origjinal dhe të përputhshëm, kertrixheve, shiritave, pjesëve rezervë, riciklimit dhe të ngjashme.
Duke kuptuar nevojat e secilit klient, ne dëshirojmë të ofrojmë produkte dhe shërbime që plotësojnë më së miri nevojat individuale, ndërsa ofrojnë printime me cilësi të lartë me kosto të përballueshme dhe konkurruese.


KUR JU DUHET TONER, MIRË SE VINI NË APOLLO!

VIZIONI

Me një ofertë të madhe dhe të larmishme, me një furnizim të vazhdueshëm, duke zgjeruar rrjetin tonë të furnizuesve, ne dëshirojmë të ruajmë dhe forcojmë pozicionin dhe reputacionin tonë si udhëheqës dhe partner i besuar në tregun maqedonas për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm, për të cilët do të sigurojmë stabilitet, parashikueshmëria dhe cilësia e shoqëruar me shpërndarje të shpejtë, në kohë, efikase, shërbime dhe zgjidhje që do të kontribuojnë në performancën cilësore të biznesit të tyre.

HISTORIA

Kompania është themeluar në vitin 1999 me biznesin kryesor të shitjes së materialeve harxhuese të printerit. Fillon me një punonjës. Pas dy vjetësh, kompania fillon të importojë tonerë dhe kertrixhe të pajtueshëm së pari nga vendet fqinje. Në vitin 2006 kontejneri i parë nga Kina arrin me brendin Anpoll. Me kalimin e viteve, oferta është pasuruar me produkte të lidhura, si materiale riciklimi, pjesë këmbimi, materiale harxhuese origjinale. Ndërkohë, kompania po ekspozon në panairin INFOKOM Shkup, duke garuar në shumë tenderë në vend, duke certifikuar përmes sistemit TUV Austri, duke zgjeruar rrjetin e saj të furnizuesve, duke eksportuar në vendet fqinje. Pas nevojave të klientëve, kompania fillon servisimin dhe huazimin me qira të printerëve, dhe përfundon portofolin e saj me import dhe shpërndarje të printerëve dhe pajisjeve të tjera të IT.

Standardet e punës

Që nga fillimi i biznesit tonë, paralelisht me shqetësimin për cilësinë më të lartë të produkteve që shpërndajmë, ne jemi siguruar që proceset e biznesit tonë të jenë në përputhje me standardet ndërkombëtare të operimit.shpërndajmë, ne jemi siguruar që proceset e biznesit tonë të jenë në përputhje me standardet ndërkombëtare të operimit.

Në vitin 2019, Apollo përmes TUV NORD të njohur mori 3 çertifikata: