+389 2 3092 958 ext. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Rreth nesh


Kompania APOLLO DOOEL është themeluar në vitin 1999. Në 20 vitet e kaluara ne jemi rritur në një nga kompanitë më të njohura në tregun maqedonas për import dhe distribuim të të gjitha llojeve të materialeve të printerit (tonerë, kertrixhe, bateri, shirita) dhe pjesë rezervë të printerit. Ne kemi filluar me produkte kompatibile për të gjitha brendet e printerëve dhe fotokopjuesve, që për disa vite më vonë të futim harxhime origjinale në portofolin tonë.
Më shumë

Distribuim


Tashmë 20 vite, APOLLO DOOEL është vazhdimisht një brend i njohur dhe një nga kompanitë më të mëdha në Republikën e Maqedonisë për import dhe distribuim të të gjitha llojeve të harxhimeve të printerit. Ne gjithashtu ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të printerëve, skanerëve, monitorëve dhe pajisjeve të tjera të IT. Përmes importeve të drejtpërdrejta nga një numër i shpërndarësve të njohur evropianë dhe prodhuesve kinezë, ne mundësojmë një ofertë të pasur, të larmishme dhe konkurruese të produkteve.
Më shumë

Shërbime


Përveç gamës së pasur të produkteve, ne ofrojmë më shumë lloje shërbimesh, përfshirë rregullimin e printerëve dhe tonerëve, marrjen me qira të printerëve, njohuri të plotë për zgjedhjen e modelit të printerit dhe optimizimin e kostove të shtypjes, shitjet në internet për distribuesit e autorizuar. Kjo faqe, për konsumatorët e fundit shitjet në internet i mundëson përmes faqes sonë Mojtner.mk.


Më shumë