No.1 за тонери во МК
+389 2 3092 958 лок. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK НАЈАВА

За нас


Основна дејност


МОЈТОНЕР.МК е специјализирана интернет продавница на АПОЛО ДООЕЛ Скопје (ЕДБ 4030999366091) за продажба на оригинални и компатибилни тонери, кертриџи, рибони и сите други потрошни принтерски материјали. Од дома, од работа или во движење, МОЈТОНЕР.МК Ви нуди удобно, сигурно и лесно купување на голем асортиман производи. Во нашето портфолио ќе најдете најголем избор на оригинални и компатибилни тонери, кертриџи и други потрошни принтерски материјали, принтери, друга ИТ опрема, услуги на сервис и изнајмување на принтери. Погледнете ги и останатите производи кои Ви се достапни.Цел и Стратегија


Целта на МОЈТОНЕР.МК е крајните потрошувачи да добијат богата, разновидна, квалитетна и конкурентна понуда на сите видови принтерски потрошни материјали, принтери, сервис и опслужување. Најчесто употребуваните тонери и принтери се достапни од богатата залиха, но во случаи кога корисникот има специфичен принтер (постар модел, поредок модел, модел од неевропско потекло и сл.) МОЈТОНЕР.МК ќе стори се во рамки на своите можности да достави понуда со цел задоволување и на поспецифични потреби од оваа област. Во исто време, МОЈТОНЕР.МК ќе води максимална коректна и професионална политика на однесување кон своите клиенти во насока на нивно целосно задоволство.